Nieuw Spirit
Ontdek het Leven

 


DE TERUGKEER IN HET PARADIJS

 AARTSENGEL MICHAëL gechanneld door CHRISTOPH FASCHING

 

 

 

INTRODUCTIE

“ Jullie dromen al zo lang over een paradijs op aarde. Stop met dromen, word wakker en handel nu”. Dit is wat Aartsengel  Michaël ons met al zijn overtuigingskracht doorgeeft. “Als jullie willen, kunnen jullie meteen een totaal nieuw leven gaan leiden, maar dan hebben jullie wel wat informatie nodig, die ik jullie via dit boek wil geven”.

De wereld verandert hoe dan ook, of je het proces nu wel of niet ondersteunt. En dit is precies waar het om gaat: neem je actief deel aan de veranderingen of blijf je een toeschouwer? Aartsengel Michaël geeft ons concrete tijdsaanduidingen en duidelijke aanwijzingen om in actie te komen en hij zegt ons zijn hulp toe. Dit boek geeft belangrijke voorwaarden voor een rustige overgang naar de hogere delen van je bewustzijn.

Evenals het boek De samenleving in 2015 en De aarde vindt zichzelf opnieuw uit is dit een meeslepend boek, dat een wegwijzer is naar het binnen bereik liggende paradijs op aarde.

DE WERELD HEEFT ZIJN EINDE BEREIKT

Dit boek is een vervolg op De Samenleving in 2015 en gaat dieper in op de totale ommekeer die ons te wachten staat in de nabije toekomst. Wat gaat er gebeuren? Wij gaan samen met de aarde opstijgen naar de vijfde dimensie, in een wereld waarin liefde en eenheid de basis is van de nieuwe samenleving. Dit opstijgen is een echte, fysieke gebeurtenis. Er gaat geen Apocalyps komen, geen einde van de wereld, maar er komt een nieuwe wereld. Letterlijk! We gaan naar een nieuwe dimensie en moeten ons nu al voorbereiden op wat gaat komen. De Lichtwerkers worden opgeroepen om de boodschappen te verspreiden en die Lichtwerker ben JIJ!

VERANDEREN

Wat wil je zijn? Deelnemer of toeschouwer? Wil je anderen helpen om de reis te kunnen maken of wil je alleen voor je zelf zorgen? Alleen naar jezelf en je kleine kring om je heen kijken is de oude energie van de 3 e dimensie en die energie kan niet meer bestaan. De mensheid is een eenheid en daar hoort iedereen bij. De overgang naar de nieuwe dimensie is een blijde gebeurtenis waarvoor niemand bang hoeft te zijn en daar speel jij een actieve rol in als je op de hoogte bent. Dat ben je als je deze woorden leest! Ga de uitdaging aan want er staat ons een prachtige tijd te wachten. Je wilt dit echt niet missen en je bent hiervoor in het leven gekomen. Je kwam hier om het mee te maken! Wauw, wat een vooruitzicht en wat een opdracht!

HEERLIJKE NIEUWE TIJD

Wij zijn bestemd voor een leven in het paradijs zeg Aartsengel Michaël. We hebben onbegrensde mogelijkheden en zullen de scheppers worden die meescheppen met de Bron van het Leven. Het leven hier op aarde is zo divers en zo talrijk dat het een unieke wereld is. Jij bent totaal vrij, zonder beperkingen of belemmeringen, om je te ontwikkelen tot het goddelijk wezen dat je in werkelijkheid bent. De oude energie houd je nog in de greep en geeft je geen ruimte. Je denken heeft enorme scheppingsmacht en wanneer we deze kracht samen volledig gaan gebruiken zijn we in staat deze nieuwe wereld nu al voor te bereiden. Een leven zonder moeite, voor iedereen! Een leven in vrijheid, voor iedereen! Een leven als schepper, voor iedereen! Pure vrijheid is de vervulling van de droom van ieder mens. Juist dit losbreken van afhankelijkheid en het bevrijden van angst gebeurt tijdens de opstijging van de mensheid naar de vijfde dimensie van het bewustzijn. Gebruik je gedachten om de werkelijkheid te veranderen, zodat het proces moeiteloos zal gaan.

WAT GAAT ER GEBEUREN?

Het begint volgens aartsengel Michaël met een wonderbaarlijk schouwspel aan de hemel. Iets dat nog nooit eerder is gezien. Het is iets dat je wakker zal schudden uit je slaap van onderwerping door managers en machthebbers. Het is een spektakel dat niet eerder is vertoond. Mensen zullen tegelijk opstaan en voor een nieuwe wereld kiezen en allemaal meewerken om samen een nieuwe wereld vorm te geven. Ze hebben maar één doel: naar de vrijheid, naar onafhankelijkheid, naar een leven zonder angst, naar de liefde en de eenheid.

Verspreid de boodschap en help iedereen bij de voorbereiding en op het moment dat het gebeurt!

INHOUD

1.      De wereld heeft zijn einde bereikt

2.      De voortzetting van ene prachtige vervulling

3.      De wereld opent zijn mogelijkheden

4.      De omstandigheden hebben gewonnen

5.      Alles wat jullie nodig hebben, is nu begonnen

6.      De wereld opent zich

7.      Het enige wat jullie nodig hebben is eenheid

8.      De mens heeft zich hervonden

9.      De wereld stopt met hopen

10.  Alles wat stopt is goed

11.  De wereld heeft iets nieuws nodig

12.  De wereld verovert nieuwe territoria

13.  Ervaringen als waarschuwingsteken

14.  De wereld heeft het begrepen

15.  Wat jullie nog te doen staat

16.  Alles wat als rechtvaardig en goed wordt gezien zal van nu af aan heel anders worden gezien

17.  De wereld stelt zich open voor een nieuwe kans

18.  Wij doen het graag

19.  Het moment is daar dat alles zich direct voltrekt

20.  Alles zal gaan zoals het bedoeld is

21.  Alles komt goed

22.  Het komt goed – zoals het moet zijn

23.  Nu gaat het beginnen

24.  Het zal zo zijn dat het net lijkt of er niets is veranderd

25.  Jullie zullen het niet geloven

26.  De tijd is rijp!

27.  Het leven begint zich te veranderen

28.  De toekomst en wat jullie direct nodig hebben

29.  Alles komt goed als de klus geklaard is

30.  Het gaat beginnen

31.  Het wordt nog beter

32.  Nu gaat het pas echt beginnen

33.  De wereld is begonnen een wereld te worden

34.  Alles wat goed is, wordt nog beter

35.  Vragen en antwoorden

36.  De wereld begint te wankelen

 
 
 
 
google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html