Nieuw Spirit
Ontdek het Leven De DNA code van de ziel

William Gijsen en Joke DeWael


INTRODUCTIE

In het eerste boek van William Gijsen Maak je Hemel op Aarde, openbaart Meester Anthon hoe je als mens reeds op aarde kunt werken aan de ontwikkeling van je ziel. In De DNA-Code van je ziel onthult Meester Anthon hoe je als mens je aardse leven de moeite waard kunt maken in overeenstemming met je ziel. Dat is immers de opdracht van de ziel op aarde. Met het vrijgeven van de DNA Code van de ziel maakt Meester Anthon ons deelgenoot van de spirituele geheimen van de menselijke evolutie. Iedere ziel bezit een unieke code die de persoonlijke levensopdracht omschrijft. In dit boek leer je hoe je zelf deze DNA Code van je ziel kunt ontdekken en ontcijferen. Voor zover de intro op de achterkant van het boek.

 

STUDIEBOEK

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik, na eenmaal het boek gelezen te hebben, wel hele mooie en wijze informatie ontvangen heb, maar ik heb de DNA Code van mijn ziel nog niet kunnen ontcijferen. Om dat te kunnen doen moet je dit boek heel intensief bestuderen en daarvoor ontbrak me de tijd, maar het is iets dat ik op een rustiger moment beslist nog een keer ga doen. Het is beslist de moeite waard om erachter te komen wat je levensopdracht is en wat de daarbij behorende levenslessen en hindernissen zijn.

 

INZICHT

Wat ik erg mooi vond in de beschrijvingen van trappen, sferen, stadiums en fases is het antwoord op de vraag hoe je nu de DNA Code van je ziel kunt ontdekken. Meester Anthon geeft als antwoord dat je eerst een aantal transformatiegraden moet doorlopen voordat je hiertoe in staat bent. Deze transformatiegraden wil ik kort noemen:

 

  1. Bewustzijn - je moet leren beseffen dat je zelf verantwoordelijk bent voor je leven.
  2. WAAROM – de grote levensvraag! Na het besef van je eigen verantwoordelijkheid moet je leren  de ‘waarom’-vraag te stellen. Je moet ontdekken wat je leren moet in dit      leven.
  3. Toeval – wanneer je beseft dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven en je hebt de ‘waarom’- vraag gesteld, ga je letten op wat je moet leren. Je leert toevallige gebeurtenissen, situaties en ontmoetingen herkennen als mogelijkheden en  kansen om te leren.
  4. Besef – Als je je ervan bewust bent geworden dat bepaalde overtuigingen, bepaald gedrag,     gewoonten, emoties en frustraties steeds weer dezelfde situaties, ontmoetingen en gebeurtenissen aantrekken, dan kun je deze innerlijke ballast verwerken en veranderen. Hierdoor ontstaat inzicht in je eigen      aandeel in je leven.
  5. Intuïtie – Als je de transformatiegraad nummer vier beheerst, leer je je ziel of intuïtie of     gevoel volgen in je leven. Dit is je natuurlijke manier van reageren op wat er in je leven gebeurt zonder de conditionering uit het verleden. 

     6. Contact – Door je ziel, intuïtie of gevoel te volgen leer je vertrouwen op je hogere, innerlijke             zelf. Er ontstaat evenwicht tussen de innerlijke en uiterlijke wereld.

       7. Eenheid – Het besef dat je deel bent van een groter geheel ontstaat. Je bent je ervan bewust             dat je bijdraagt aan het geheel. Je handelt en bent tegelijkertijd toeschouwer van je handelen.             Je bent je ervan bewust wat je doet, hoe en waarom je het doet, terwijl je het aan het doen                  bent.

 

HANDIG Zoals ik al zei zal dit boek mij aansporen tot meer studie over het DNA van mijn eigen ziel. Gelukkig biedt de auteur de mogelijkheid om schriftelijk, en tegen een geringe betaling, de DNA code van je ziel op te vragen aan Meester Anthon. De handelwijze hiervoor staat achter in het boek beschreven. Deze hulp is zeer welkom in mijn specifieke geval. Een mooi boek waar je langere tijd iets aan hebt, omdat je er steeds weer wijsheid in ontdekt. Het is boeiend en gemakkelijk te begrijpen.

 
 
 
 
google-site-verification: googleae70da3b9f2c6104.html